Intertek sluit nieuwe contracten voor industrieterrein Chemelot Site

0

Intertek heeft voor het industrieterrein Chemelot in Geleen een nieuwe huurovereenkomst gesloten. De wereldwijde leverancier van laboratorium-, veiligheids- en kwaliteitsdiensten sloot de overeenkomst met DSM Nederland bv voor een periode van tien jaar.

In samenwerking met het team Occupier Services van DTZ Zadelhoff heeft Intertek de huisvestingsstrategie voor de komende jaren opnieuw vastgesteld. Het doel van Intertek was een kostenverlaging en een langjarig huurcontract voor zowel de huur van haar laboratorium als de ‘mandatory costs’ van de diensten vanuit Chemelot te realiseren. Hiervoor is, naast het sluiten van een nieuwe huurovereenkomst, ook een
aangrenzende loods gehuurd. Door deze loods in gebruik te nemen, zijn er naast een structurele rendementsverbetering nieuwe mogelijkheden ontstaan om procesoptimalisatie en directe kostenverlagingen te realiseren.

Intertek Geleen richt zich specifiek op de chemische- en kunststoffenindustrie. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten onder andere met innovatie, product- en procesoptimalisatie, kwaliteitsbeoordeling, chemische analyses en probleemoplossing bij de implementatie van (inter)nationale wetgeving. Intertek is onderdeel van de Intertek Group dat met 36.000 mensen en duizend laboratoria en kantoren in meer dan honderd landen heeft.

DTZ Zadelhoff adviseerde Intertek Geleen bij deze transactie.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/intertek-sluit-nieuwe-contracten-op-chemelot-site

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?