Consafe Logisitics betrekt nieuwe huisvesting in Breda

0

Consafe Logistics en Hinke Fongers hebben een huurovereenkomst gesloten voor circa 653 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen voor het kantoorgebouw ‘Tetrade III’ aan de Stadionstraat 30-38 in Breda.

DTZ Zadelhoff heeft Consafe Logistics begeleidt gedurende het gehele huisvestingstraject, waarbij onder andere het programma van eisen en locatieprofiel in kaart zijn gebracht. Er is gekozen voor het stadiongebied vanwege de representatieve uitstraling, uitstekende bereikbaarheid, de aanwezigheid van restauratieve voorzieningen en het winkelcentrum Stada Stores in de directe omgeving.

Het kantorenpark Tetrade bestaat uit vier hoogwaardige kantoorgebouwen met een hoog niveau van afwerking en comfort. In het kantorenpark zijn nog diverse mogelijkheden tot het huren van kantoorruimtes.

Begin 2015 neemt Consafe Logistics haar nieuwe huisvesting in gebruik. Dankzij de verhuizing naar de nieuwe locatie is er voldoende ruimte voor de groeiambities en de mogelijkheid van een open kantoorconcept.

Consafe Logistics is één van de grootste Europese leveranciers van logistieke oplossingen. Het bedrijf heeft een wereldwijde dekking met soft- en hardwarediensten en heeft kantoren in Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Consafe Logistics werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/consafe-logistics-betrekt-nieuwe-huisvesting-in-breda?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?