Provast partner Hans Schröder treedt terug

0

Wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd treedt Hans Schröder (1951) per 1 januari 2015 terug als partner bij Provast. Schröder was 28 jaar verbonden aan Provast.

Na een carrière van 38 jaar als projectontwikkelaar neemt Hans Schröder afscheid van Provast. In 1976 begon Hans bij MAB, met als eerste project Babylon, waar hij een bijdrage aan de marketing leverde. Er volgden vele projecten, waaronder Stadshart Zoetermeer. Ruim 8 jaar later trad Hans in dienst bij HBG, het huidige BAM. De overstap naar Provast maakte hij in 1986, één jaar na de oprichting door Herman de Lint. Begonnen met winkelcentrum Zwolle Zuid heeft Hans op bevlogen wijze spraakmakende projecten (her)ontwikkeld, waaronder de Haagse Passage. De kroon op zijn werk is Markthal Rotterdam waar hij met het Provastteam 10 jaar aan heeft gewerkt.

Arno van der Voort, managing partner bij Provast: “Als partner van het eerste uur heeft Hans veel voor Provast betekend. Hij is een allround vakman: ondernemend, initiatiefrijk, vasthoudend en zeer gedreven. Met een sterk geloof in de kracht van goede concepten en kwaliteit. Hij heeft sturing gegeven aan succesvolle en betekenisvolle projecten zoals Prinsenhof en natuurlijk zijn magnum opus de Markthal. Namens Provast bedank ik Hans voor zijn onmisbare bijdrage aan de onderneming. Iedereen die met hem heeft gewerkt weet hoe gepassioneerd hij in het leven staat. Hij krijgt nu meer tijd voor zijn vele andere interesses en activiteiten, waaronder zijn uitvinding Wolk (een airbag voor ouderen ter voorkoming van heupletsel). Wij wensen Hans en zijn vrouw Inez veel geluk voor de toekomst.”

 

http://provast.nl/nieuws-category/provast-partner-hans-schroder-treedt-terug/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?