Bouw Compagnon gestart in Amsterdam Noord

0

In Amsterdam Noord is Blauwhoed gestart met de bouw van Compagnon: 20 eengezinswoningen en 4 appartementen aan de B. Merkelbachsingel in de nieuwe woonwijk Elzenhagen. Compagnon is het laatste eengezinswoningenproject dat gerealiseerd wordt in Elzenhagen. Centraal in Compagnon stonden vier uitwisselbare woonconcepten voor dezelfde prijs, waardoor veel verschillende kopers een huis konden vinden passend bij hun levensstijl en gezinssamenstelling. De bouw van Compagnon wordt gedaan door BAM Woningbouw Amsterdam.

De officiële handeling die de start van de bouw symboliseerde werd in het gezelschap van de kopers verricht door de heer Ivens, wethouder Bouwen en Wonen van de gemeente Amsterdam, samen met mevrouw Berends, portefeuillehouder Ruimtelijke ordening en bouwen, de heer Nijland van BAM Woningbouw Amsterdam en Eltjo Bouwman van Blauwhoed.

Uitwisselbare woonconcepten slaan aan
De grote keuzevrijheid die kopers met de vier woonconcepten hadden in Compagnon leidde tot een snelle verkoop; na de start verkoop begin 2014 waren binnen enkele maanden alle woningen verkocht. De woonconcepten, uitgewerkt door LEVS Architecten, zijn ontstaan in co-creatie en op basis van eerdere ontwikkelervaring in Elzenhagen van Blauwhoed.

Elzenhagen
Compagnon is één van de laatste projecten die gerealiseerd worden in Elzenhagen in Amsterdam Noord. Een groot deel van Elzenhagen is al gerealiseerd. Het is een populaire nieuwe woonwijk, met grotendeels eengezinswoningen die kenmerken vertonen van de typische Zaanse bouwstijl en Tuindorpstijl. Blauwhoed realiseerde in Elzenhagen eerder al de projecten Villa Azul, Villa Verde en De Groene Habitat fase 1 t/m 4.

 

http://blauwhoed.nl/blauwhoed-start-bouw-compagnon-elzenhagen-amsterdam-noord

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?