Opdracht bouw 123 vakantiewoningen Resort Maastricht

0

De ontwikkelcombinatie Resort Maastricht heeft Dura Vermeer gecontracteerd voor de bouw van vakantiewoningen en de aanleg van infrastructuur in Resort Maastricht.
Het vakantiepark Resort Maastricht is een ontwikkeling van Dormio leisure development, RO Groep en de Lindenhof. Het project bestaat uit 123 vakantiewoningen, 89 vakantieappartementen en 60 lifestyle appartementen, een binnenzwembad, een panoramarestaurant en een dorpsplein met terrassen, receptie, supermarkt, restaurant en een café. Resort Maastricht wordt gebouwd op de Dousberg binnen de stadsgrenzen van Maastricht op circa 10 fietsminuten van het Vrijthof. De woningen en appartementen worden geheel in de stijl van het historische karakter van de stad Maastricht gebouwd.

De keuze voor Dura Vermeer is mede gebaseerd op de stabiele financiële situatie van het bedrijf en de wens om een bouwbedrijf uit de top 10 van Nederlandse bouwbedrijven bij het project te halen. Met een geschiedenis van 160 jaar is het familiebedrijf Dura Vermeer voor de ontwikkelcombinatie in de huidige tijd de ideale partner. Voor Dura Vermeer is het succesvolle Resort Maastricht een flinke opdracht met een omvang van circa 20 miljoen voor de eerste twee fasen.

De bouw van de eerste fase (74 vakantiewoningen) staat gepland voor het voorjaar van 2015. De verkoop van de vakantiewoningen verloopt succesvol. In korte tijd is meer dan 50% van de eerste fase voorverkocht. De woningen zijn verkocht aan particuliere investeerders en beleggers. De woningen in Resort Maastricht zullen worden verhuurd en beheerd door Dormio Holidays, een organisatie die haar sporen in de recreatie heeft verdiend en diverse andere vakantieparken verhuurt en beheert. Mede vanwege de grote toeristisch aantrekkingskracht van Maastricht en de unieke locatie van Resort Maastricht zijn de verwachtingen voor het rendement van de woningen hoog.

 

http://www.duravermeer.nl/nieuws/artikel/1555/opdracht-bouw-123-vakantiewoningen-resort-maastricht/#.VI6ZSSuG9cw

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?