Opening Primark in Amadeus Den Haag

0

Donderdag 11 december heeft Primark haar flagshipstore in Amadeus aan het Spui 50 te Den Haag feestelijk geopend. Dit is de eerste vestiging in Den Haag. Hiermee is alle winkelruimte in het project Amadeus in gebruik genomen. Vorige maand opende boekhandel Van Stockum hier al haar deuren. Met deze binnenstedelijke herontwikkeling wordt het A1 winkelhart van Den Haag uitgebreid en krijgt wonen in de binnenstad een kwaliteitsimpuls. Amadeus is een ontwikkeling van a.s.r. vastgoed ontwikkeling en Provast.

De 8.000 m² grote winkel van eigenaar a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bevindt zich op de eerste drie verdiepingen. De nieuwe vestiging ligt midden in het winkelhart van Den Haag, op één van de meest centrale plekken van de stad, en is te voet bereikbaar vanaf het Centraal Station. Primark zal niet alleen een nieuwe wind laten waaien door de binnenstad en veel extra bezoekers trekken, maar zorgt ook voor extra werkgelegenheid.

Vanaf 11:00 uur kon het winkelend publiek zijn hart ophalen in deze nieuwe mode hotspot met fashion items voor het hele gezin. Van feestkledij tot accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast heeft de vestiging een uitgebreide Huis & Interieur collectie. Naast het groeiende aantal steden waar Primark in Nederland reeds vestigingen heeft, wil het nu ook Den Haag veroveren met een uitgebreid aanbod aan modieuze collecties tegen aantrekkelijke prijzen

 

http://provast.nl/nieuws-category/opening-primark-amadeus-den-haag/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?