Merin heeft drie gebouwen aangekocht in Hilversum en Utrecht

0

Merin heeft twee gebouwen in Hilversum en een gebouw in Utrecht van Delta Lloyd gekocht. In Hilversum is Merin eigenaar geworden van Olympia 1 (5.572 m²) en Thebe 22 (7.582 m²). Thebe is verhuurd aan Rabobank. Het derde aangekochte gebouw is de St. Jacobsstraat 16 in het centrum van Utrecht (4.834 m²). Hier zijn de Staat der Nederlanden en XTNT gevestigd.

De investering in deze gebouwen past bij de ambitie van Merin om uit te breiden met kwalitatief goede gebouwen. erin had nog geen gebouwen in het centrum van Utrecht en Hilversum en daarmee zijn deze kantoorgebouwen ook een mooie aanvulling op de landelijke portefeuille.

ING Real Estate Finance heeft de financiering voor deze transactie verzorgd. Merin werd geadviseerd door Loyens & Loeff en BBN Adviseurs. Cushman & Wakefield en Houthoff Buruma adviseerden verkoper Delta Lloyd.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=145&cHash=61ed7e93a24311b9778e6b38d341a736

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?