Nikolina Brkic in dienst bij Blauwhoed

0

Nikolina Brkic versterkt vanaf december 2014 het verkoopteam van Blauwhoed.

Blauwhoed richt zich als onafhankelijke ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt al haar projecten in co-creatie en is in diverse plaatsen actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven. Hierbij wordt verrassend klantgericht gewerkt met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. Blauwhoed vindt klantcontact essentieel en verkoopt daarom ook zelf haar huizen en projecten.

Nikolina ondersteunde hiervoor al geruime tijd het verkoopteam van Blauwhoed, waarbij ze voor veel geïnteresseerden, optanten en kopers het eerste contact was. Haar vaste waarde in het Blauwhoed-team is met haar indiensttreding in december officieel geworden.

 

http://blauwhoed.nl/nikolina-brkic-dienst-bij-blauwhoed

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?