Kantoorruimte verhuurd aan de St. Canisiussingel te Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever, Beleggings- en Beheersmaatschappij Dornick B.V., de kantoorruimte bestaande uit ca. 540 m² alsmede 5 parkeerplaatsen, gelegen op de tweede verdieping aan de St. Canisiussingel 26 te Nijmegen verhuurd.

Huurder, Jutten Simulation en Training B.V., gaat deze kantoorruimte vanaf 1 mei 2015 in gebruik nemen. Jutten Simulation ontwerpt en bouwt virtuele praktijkopleidingen. Het bedrijf richt zich met name op het trainen van procedures en vaardigheden die medewerkers van organisaties moeten beheersen op basis van een simulatie van de werkomgeving. De huurder werd geadviseerd door Amstelius Vastgoed.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/10902/Kantoorruimte-verhuurd-aan-de-St.-Canisiussingel-te-Nijmegen.html#.VIhAozGG9cw

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?