BoerCroon Management huurt in Piet Hein Buildings te Amsterdam

0

Vanaf 1 januari 2015 huren BoerCroon Management B.V. en BoerCroon Corporate Finance B.V. (als onderhuurder) samen langjarig 458 m² op de 8e verdieping van gebouw Wit in Piet Hein Buildings aan de Piet Heinkade te Amsterdam.

Over Piet Hein Buildings
Piet Hein Buildings ligt naast de Passengers Terminal Amsterdam aan de zuidoever van het IJ en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het complex omvat onder andere het gemeenschappelijk restaurant “De Kombuis”, een vergadercentrum, een grote ondergrondse (en deels openbare) parkeergarage en een eigen WKO-installatie. Huidige huurders zijn onder andere Haven Amsterdam, Teva, Corbion en Hay Group.

Over BoerCroon Management
Na veertig jaar onderdeel te zijn geweest van de BoerCroon Groep is BoerCroon Management sinds oktober 2014 zelfstandig actief. BoerCroon Management biedt haar opdrachtgevers een breed palet aan maatwerk-oplossingen voor management vraagstukken. De focus ligt daarbij op tijdelijk management op executive niveau: bestuurs- en directieposities in organisaties uit zowel de profit als de non profit sector.

Over BoerCroon Corporate Finance
BoerCroon Corporate Finance beschikt over een zeer ervaren team van experts, dat bedrijven, Private Equity en publieke instanties adviseert bij fusies en overnames, waardebepalingen, financiële kwesties in gereguleerde markten en financieringsvraagstukken. BoerCroon Corporate Finance is sinds oktober 2014 zelfstandig actief.

Bij deze transactie is verhuurder Piet Hein Buildings b.v. geadviseerd door JLL. Huurder BoerCroon Management B.V. werd geadviseerd door Rentreview. JLL, CBRE en DRS bedrijfsmakelaars hebben Piet Hein Buildings collegiaal in verhuur.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/710/boercroon-management-huurt-in-piet-hein-buildings

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?