Neitraco Groep koopt kantoorgebouw in Best

0

Onlangs heeft Neitraco Groep op het bedrijvenpark Breeven in Best een vrijstaand kantoorgebouw aan de Waal 22 gekocht. Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van circa 1.270 m² en beschikt over ruim 40 parkeerplaatsen.

Neitraco Groep is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau dat bestaat uit verschillende werkmaatschappijen. In het nieuwe kantoorgebouw worden de werkmaatschappijen Neitraco Engineering afdeling Geodesie Civiele techniek en Bouwkunde (GCB) en Brabant Engineering gecentraliseerd. Brabant Engineering was al in Best gevestigd en Neitraco Engineering had een vestiging in Eindhoven.

Samen met DTZ Zadelhoff heeft Neitraco Groep de mogelijkheden tot centralisatie van deze twee werkmaatschappijen in een kantoorgebouw in de regio Eindhoven onderzocht. Na een uitvoerig marktonderzoek is een shortlist samengesteld. Op basis van de ligging, dichtbij een knooppunt van verschillende snelwegen, heeft Neitraco Groep uiteindelijk voor Best gekozen. Vanuit deze locatie kan Neitraco Groep haar klanten in Zuid-Nederland op een goede en efficiënte manier bedienen.

Door de specialisten van DTZ Zadelhoff Property Transformers zijn de renovatiemogelijkheden onderzocht en uitgewerkt. Na een grondige renovatie zullen de werkmaatschappijen Brabant Engineering en Neitraco Engineering het kantoorgebouw aan het einde van het eerste kwartaal van 2015 in gebruik nemen.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, bracht de verkoop tot stand namens verkoper, een particuliere belegger. Neitraco Groep werd gedurende het hele huisvestingstraject geadviseerd door het team Occupier Services van DTZ Zadelhoff. Het projectmanagement voor de renovatie zal worden uitgevoerd door DTZ Zadelhoff Property Transformers.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/neitraco-groep-koopt-nieuw-kantoorgebouw-in-best?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?