Unamic verlengt contract in Zwolle

0

Namens het Fusiefonds heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met Unamic/HCN BV inzake verlenging van de huidige huurovereenkomst in gebouw Pas de Deux te Zwolle. De huurovereenkomst is overeengekomen voor een langjarige periode voor 1.747 m² kantoorruimte aan de Hanzelaan 268-290. Naast de kantoorruimte huurt Unamic/HCN BV ook 10 nabijgelegen parkeerplaatsen.

Ralph Barmentloo, als asset manager verantwoordelijk voor dit pand, merkt dat er momenteel veel beweging in de markt is. ‘De laatste maanden voeren we veel gesprekken voor een aantal panden. We denken daarom binnen enkele weken nog een aantal overeenkomsten te kunnen presenteren’ aldus Barmentloo.

Mede dankzij deze deal lijkt Hanzevast dit jaar het verhuurresultaat van 2013 minimaal gaan te evenaren. Net als vorig jaar wordt voor 100.000 m² kantoorruimte een nieuw contract afgesloten of een verlenging van de huurovereenkomst tot stand gebracht.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/unamic-verlengt-contract-in-zwolle

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?