De Israëlische Aspen Group koopt portefeuille voor circa € 53 miljoen

0

De Israëlische Aspen Group koopt in samenwerking met haar Nederlandse asset manager, APF International, een portefeuille van drie kantoorgebouwen in Amsterdam, Hoofddorp en Delft voor circa € 53 miljoen.

De financiering werd verstrekt door Berlin Hyp. Het gaat om het pand aan de David Ricardostraat 1 en Johan Huizingalaan 8 te Amsterdam (verhuurd aan Atradius, 13.562 m2 v.v.o.), Jacobus Spijkerdreef 1 en 3 te Hoofddorp (Kawasaki Motors Europe, 3.816 m2 v.v.o.) en het nieuw opgeleverde pand aan de Molengraaffsingel 29 te Delft ( 3M Nederland, 4.497 m2 v.v.o.). De verkopende partij voor het Atradius en Kawasaki gebouw is IVG.

Aspen is van plan de Nederlandse portefeuille in kantoren en logistiek verder uit te breiden. Het is in Nederland de eerste aankoop in kantoren. De vastgoedgroep belegt momenteel in Nederland, Duitsland en Zwitserland waarbij het accent ligt op kantoorgebouwen en logistiek vastgoed. De Israëliërs zijn sinds 2009 actief in de Nederlandse markt.

Namens verkoper IVG trad voor het Kawasaki gebouw Appelhoven Vastgoedadviseurs op. Voor het Atradius gebouw trad Appelhoven Vastgoedadviseurs eveneens voor de verkoper op. Aspen werd bij deze transactie begeleid door APF International.

 

http://appelhoven.nl/de-israelische-aspen-group-koopt-portefeuille-voor-circa-e-53-miljoen/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?