Woningen Wicherskwartier in Westerpark opgeleverd aan a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

0

Vandaag worden de laatste woningen van het project Wicherskwartier door ontwikkelaar Boelens De Gruyter aan a.s.r. vastgoed vermogensbeheer opgeleverd. De woningen zijn aangekocht door het ASR Dutch Core Residential Fund. Het complex bestaat uit 135 appartementen, 4 commerciële ruimten en een parkeergarage met 125 plaatsen. Wicherskwartier is gelegen aan de Buyskade in Amsterdam-West.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund: “Wicherskwartier is een fantastische woningbelegging, waar ons woningfonds nog jarenlang de vruchten van zal plukken. Alle woningen zijn reeds voor de oplevering verhuurd. Dit laat zien dat we met dit unieke project, op deze gewilde locatie een grote doelgroep van huurders hebben weten te bereiken. Dit is het bewijs dat er een toenemende vraag is naar kwalitatief hoogwaardige huurwoningen in Amsterdam.”

Projectontwikkelaar Boelens De Gruyter bracht de betrokken partijen in 2012 bij elkaar waardoor het project, dat enkele jaren stil lag, alsnog van de grond kwam. Deze manier van samenwerken is volgens directeur Maarten de Gruyter een voorbeeld van modern ontwikkelen. “Bij het Wicherskwartier zien we hoe zowel ontwikkelaar als eindbelegger, overheid en aannemer op een pro-actieve manier voor resultaat kunnen zorgen.”

De komende tijd zal a.s.r. vastgoed vermogensbeheer verschillende nieuwbouwprojecten aan de portefeuille van het woningfonds toevoegen. Robbert van Dijk: “Onze pijplijn is gevuld met een aantal aansprekende projecten op centrale locaties binnen de Randstad. Daarnaast zijn wij actief op zoek naar nieuwe projecten om de voorgenomen uitbreiding van het woningfonds verder invulling te geven. Hiervoor kijken wij naast de Randstad ook naar woningprojecten in een aantal andere (groot)stedelijke locaties in Nederland, zoals Groningen, Zwolle, Apeldoorn en Den Bosch. ”

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2014/12/2014/12/woningen-wicherskwartier-in-westerpark-opgeleverd-aan-asr-vastgoed-vermogensbeheer/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?