Opening eerste fase vernieuwde Bazar, Den Haag

0

Op maandag 1 december vond de oplevering plaats van de eerste fase van de vernieuwde Bazar. Het overdekte winkelcentrum wordt omgebouwd tot een ontmoetingsplek om te werken, studeren, en het biedt een gevarieerd horeca-aanbod. De WOM, een samenwerkingsverband van Staedion en de gemeente Den Haag, werkt samen met het nabijgelegen Student Hotel aan de vernieuwing van de Bazar.

De transformatie van de Bazar past volgens Staedion helemaal bij de nabijgelegen studentencampus Rode Dorp. De Stationsbuurt krijgt met de komst van het studentenhotel, het Rode Dorp en de opgeknapte Bazar steeds meer het karakter van een studentenbuurt. In de eerste fase is een gedeelte van de Bazar verbouwd tot restaurant The Kitchen. In de Kitchen kunnen bewoners van het Student Hotel gebruik maken van een zogenaamd ‘meal plan’: een abonnement voor goede en gezonde maaltijden. Daarnaast is The Kitchen toegankelijk voor iedereen die goedkoop maar toch goed wil eten of drinken. Daarnaast realiseert de WOM een wintertuin en worden er bijeenkomstruimtes gemaakt om lessen of presentaties te geven of vergaderingen te houden. Momenteel werkt de WOM aan fase twee van de ontwikkeling van de Bazar. De verwachting is dat deze fase eind januari wordt opgeleverd.

 

https://www.staedion.nl/over-staedion.aspx?id=1332&mnd=12&jr=2014

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?