CEVA Logistics verlengt huur op Schiphol-Zuidoost

0

Credit Suisse Asset Management heeft met CEVA Logistics overeenstemming bereikt voor het aangaan van een nieuwe huurovereenkomst. Het betreft een langjarige verlenging van de huurtermijn voor de locatie Folkstoneweg 182 te Schiphol-Zuidoost. Het betreft 10.251 m2 bedrijfs- en kantoorruimte, alsmede 123 parkeerplaatsen.

CEVA Logistics werd eind 2007 opgericht uit een fusie tussen TNT Logistics en EGL Eagle Global Logistics. Momenteel heeft CEVA wereldwijd een leidende positie op het gebied van logistieke dienstverlening.

Colliers International adviseerde verhuurder Credit Suisse AM bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2014/04-12-2014-ceva-logitics-verlengt-huur-op-schiphol-zuidoost

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?