Nieuwe vestigingen voor CeX in Amsterdam en Zaandam

0

CeX heeft onlangs twee nieuwe vestigingen geopend. Het gaat om winkels aan het Bijlmerplein 82 in Amsterdam en aan de Gedempte Gracht 94 in Zaandam.

De winkel in Amsterdam bestaat uit circa 117 m² op de begane grond. Het winkelpand in Zaandam heeft een oppervlakte van circa 113 m² op de begane grond en circa 99 m² op de eerste verdieping.

Deze Engelse formule is gespecialiseerd in de in- en verkoop van elektronica en games. Met circa 400 winkels in Engeland, Spanje, Portugal, Amerika, Ierland, India en Australië, timmert CeX nu ook behoorlijk aan de weg op de Nederlandse markt.

CeX heeft de ambitie in 2015 twintig nieuwe vestigingen te openen in een selectie van de top twintig grootste steden van Nederland.

De verhuurder werd bij de transactie in Amsterdam begeleid door WPM Winkelcentrummanagement en in Zaandam door Blauwvliet Vastgoedadvies bv. CeX wordt bij haar expansie exclusief begeleid door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/nieuwe-vestigingen-voor-cex-in-amsterdam-en-zaandam?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?