Merin verhuurt 1.481 m² kantoorruimte aan Oost nv in Apeldoorn

0

Merin verhuurt 1.481 m² kantoorruimte aan Ontwikkelingsmaatschappij Oost (Oost nv) en PPM Oost, het participatiebedrijf van Oost nv, in Sequoia Building op het FizzionParc in Apeldoorn.

Oost nv ontwikkelt en begeleidt innovatieprojecten. Daarnaast begeleidt het bedrijf internationale ondernemers naar Gelderland en Overijssel, vernieuwt bedrijvenparken en ICT-infrastructuur. PPM Oost beheert voor Het Ministerie van Economische Zaken en de provincies Gelderland en Overijssel innovatiefondsen, waarmee geïnvesteerd wordt in ruim tweehonderd innovatieve regionale bedrijven in Gelderland en Overijssel.

‘Sequoia Building’ is in 2013 door de eigenaar Merin volledig gerenoveerd en verduurzaamd naar een energielabel A door onder andere een WKO installatie. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 5.194 m². Door de komst van Oost nv nu nog slechts een vleugel van circa 622 m² van beschikbaar is.

Merin werd bij deze transactie in samenwerking met Rodenburg Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/merin-verhuurt-1481-m%C2%B2-kantoorruimte-aan-oost-nv-in-apeldoorn?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?