Le Pain Quotidien huurt op Gelderlandplein

0

Kroonenberg Groep is een langjarige huurovereenkomst aangegaan met Le Pain Quotidien voor 390 m² aan het Gelderlandplein. Met de komst van Le Pain Quotidien geeft Kroonenberg Groep invulling aan de ambitie om op het Gelderlandplein meer hoogwaardige horeca te realiseren. Voor Le Pain Quotidien is de nieuwe vestiging aan het Gelderlandplein haar zesde vestiging in Nederland.

Le Pain Quotidien werd in 1990 opgericht door Alain Coumont, die destijds een kleine bakkerij opende waar hij meel, zout en water kneedde tot het authentieke brood dat nu zijn handelsmerk is geworden. Om die broden draait het nu nog steeds allemaal in de eenvoudige voedzame, grotendeels biologische keuken van de 225 vestigingen op 5 continenten van Le Pain Quotidien. Het van oorsprong Belgische Le Pain Quotidien is een internationale franchiseorganisatie met een hoofdkantoor in New York City.

Winkelcentrum Gelderlandplein wordt door Kroonenberg Groep in samenwerking met Multi Vastgoed ingrijpend verbouwd naar een ontwerp van Rijnboutt. Inmiddels zijn de werkzaamheden van de 2e fase in volle gang. Nadat de ingrijpende verbouwing aan de zijde van de Van Leijenberglaan voltooid is, zal Le Pain Quotidien haar deuren openen.

Kroonenberg Groep wordt in de verhuur van het Gelderlandplein geadviseerd door KroesePaternotte en Cushman & Wakefield.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/274/le-pain-quotidien-huurt-op-gelderlandplein

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?