Eerste fase Meininger Hotel opgeleverd

0

De eerste fase van de uitbreiding van het Meininger Hotel is zojuist opgeleverd. Pal naast het Station Sloterdijk – Amsterdam is het Meininger hotel gevestigd in het kantoorgebouw Busitel III aan het Orlyplein 1-67 te Amsterdam.
Conform de planning en, zoals bedoeld, nog voor de kerst 2014 heeft De Groene Groep deze transformatie van ca. 1.100 m2 kantoorruimte naar hotelkamers afgerond. Daarmee is het Meininger Hotel 34 tweepersoons kamers rijker, naast de reeds gerealiseerde 220 kamers.
In 2016 zal de tweede fase van de uitbreiding ter hand worden genomen. Dat betreft een uitbreiding van het hotel met nog eens 4.900 m2, waarin naast een groot aantal kamers ook andere diverse hotelfuncties worden ondergebracht, zoals bijvoorbeeld een lounge en een state of the art hotelbar. Deze uitbreidingsfase wordt in de komende 2 jaar volledig afgerond.

De Duitse hotelketen exploiteert in een groot aantal Europese landen hotelkamers waaronder Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Ierland, Italië, Hongarije, Polen, Denemarken en Nederland. In het thuisland exploiteert het hotels in steden zoals München, Berlijn en Frankfurt.

 

http://www.degroenegroep.nl/oplevering-meininger-hotel-fase-2-een-feit/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?