Croon Elektrotechniek verlengt huurovereenkomst aan de Landdrostlaan 45 in Apeldoorn

0

Croon Elektrotechniek en Apeldoorn Properties B.V. hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de huurovereenkomst voor 3.528 m² kantoorruimte in het gebouw gelegen aan de Landdrostlaan 45 in Apeldoorn.

De verlenging van de huurovereenkomst omvat, naast de 3.528 m² kantoorruimte, ook een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw, 390 m² bedrijfsruimte, 110 bij het gebouw behorende parkeerplaatsen en 44 m² voor fietsen- en motorstalling.

Huurder Croon Elektrotechniek is bij de heronderhandelingen geadviseerd door JLL. De belangen van de verhuurder Apeldoorn Properties B.V. werden behartigd door Muiden Real Estate B.V.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/708/croon-elektrotechniek-verlengt-huurovereenkomst

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?