Chalet Group en Sun Pharma sluiten opnieuw deal voor hoofdkantoor

0

Sun Pharmaceutical Industries Europe en Chalet Group hebben opnieuw een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het hoofdkantoor van Sun Pharma. Het betreft kantoorruimte van 700 m² in gebouw Transpolis aan de Polarisavenue 1-101 in Hoofddorp. Vijftien 15 parkeerplaatsen zijn ook onderdeel van de deal.

Het Transpolis-gebouw bestaat uit drie bouwdelen. Andere huurders zijn onder andere Centrica, Fed Ex, FitZo, JLG, Portman en SCOS. Het kantorengebouw ligt vlakbij Schiphol, de A4, A5 en A9 en direct aan de ingang van kantorenpark Beukenhorst-Oost.

Europese hoofdkantoor
Hellen Kloet, president European business operations Sun Pharma: ”Het full service concept van het Transpolis-gebouw en de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol, maken dit de juiste omgeving voor ons Europese hoofdkantoor.”

Klant centraal
Chalet Group is eigenaar van het complex. Eduard Schaepman, CEO Chalet Group: ”Door de behoefte van de klant centraal te stellen, kunnen wij altijd een passend concept bieden. Ook voor onze bestaande klant Sun Pharma is het weer gelukt om een oplossing op maat te maken”.

 

http://www.chaletgroup.nl/media/2612/20141203chalet-group-en-sun-pharma-sluiten-opnieuw-deal-voor-hoofdkantoor.pdf

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?