Vestia verkoopt 59 woningen in Borculo en Leiderdorp

0

Op 1 december draagt Vestia 38 eengezinswoningen in Borculo en 21 appartementen in Leiderdorp over aan de Haagse vastgoedinvesteerder Garden-End Building.

Bij de overdracht neemt Garden-End Building de huurvoorwaarden zoals overeengekomen in de huurovereenkomsten een op een over. Garden-End Building houdt zich aan de wettelijke afspraken rondom de huurverhoging en ook de huurbescherming blijft hetzelfde. Bewoners zijn geïnformeerd door zowel ons als ook door de kopende partij.

De verkoop van deze woningen is tot stand gekomen met goedkeuring van onze Raad van Commissarissen, het Ministerie van BZK en het Waarborgfonds Sociale Woningbouw. Ook de Landelijke Huurdersraad Vestia gaf een positief advies. De verkoop levert een bijdrage aan het duurzaam financieel herstel van Vestia en sluit aan op de doelstelling van Vestia om zich te richten op haar kerngebied, de regio’s Haaglanden en Rijnmond.

 

http://www.vestia.nl/Actueel/Nieuws/Pages/Overdracht59woningeninBorculoenLeiderdorp.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?