Theodoor Gilissen Bankiers verlengt huurovereenkomst in het centrum van Amsterdam

0

Theodoor Gillissen Bankiers N.V. heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten. Het betreft ruim 3.500 m² kantoorruimte aan de Keizersgracht 617-629 in het centrum van Amsterdam.

Theodoor Gilissen Bankiers N.V. is een private bank met dienstverlening op het gebied van beleggen, financiële planning, inkomens- en vermogensstructurering en financieren. Zij bedienen al ruim 130 jaar vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen, verenigingen, religieuze instellingen en pensioenfondsen. Voor zelfstandige vermogensbeheerders treden ze op als depotbank.

De verhuurder is begeleid door JLL welke het gebouw in de verhuur had met DRS Makelaars. Colliers International (voorheen AOS Group) begeleidde Theodoor Gilissen bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/707/theodoor-gilissen-bankiers-verlengt-huurovereenkomst-in-het-centrum-van-amsterdam

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?