Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam huurt 7 nieuwe kantoorlocaties

0

Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam heeft in aanloop op de overdracht van alle jeugdhulp taken per 1 januari 2015 naar de gemeenten een zevental nieuwe kantoorlocaties verspreid over de regio gehuurd voor haar nieuwe multidisciplinaire gebiedsteams.

Het betreft in totaal bijna 2.800 m² kantoorruimte variërend in grootte van circa 250 m² tot circa 660 m². In Rotterdam werd kantoorruimte gehuurd aan de Aelbrechtskade 195, in kantoorgebouw Alexanderhof aan de Marten Meesweg 143 en in kantoorgebouw Rotterdam Building aan de Aert van Nesstraat 45. In Capelle a/d IJssel werd kantoorruimte gehuurd aan De Linie 1; in Vlaardingen aan het Burg. Van Lierplein 1-5; in Spijkenisse aan de P.J. Bliekstraat 4 en tot slot in Berkel & Rodenrijs aan de Spoorhaven 100.

De Mik Bedrijfshuisvesting begeleidde Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam in haar huisvestingstraject.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?