Samenwerkingsovereenkomst PicusKade ondertekend

0

Woningcorporatie Wooninc., vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest, DAF Museum en Hurks ondertekenden vandaag de samenwerkingsovereenkomst voor het nieuwbouwplan PicusKade in Eindhoven. PicusKade is door Wooninc. in samenwerking met Laride ontwikkeld voor de locatie tussen het DAF Museum en het NRE-terrein.

Het nieuwbouwplan omvat 32 koopwoningen, 85 studio’s en 18 2-kamerappartementen (beide sociale huur) en 113 huurappartementen in de vrije sector die door Bouwinvest worden afgenomen. Onderdeel van nieuwbouw PicusKade is ook de uitbreiding van het huidige DAF Museum met een expositiehal van 1100 m2. Hierdoor is het museum niet alleen in staat meer van haar collectie te tonen, maar kan ook extra aandacht worden besteed aan de presentatie daarvan. Hurks bouw verwacht begin volgend jaar te starten met de bouw.

 

http://www.hurks.nl/nl/over-ons/nieuws/samenwerkingsovereenkomst-picuskade-ondertekend/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?