NIBC financiert Provast project op Zuidas

0

Op de Amsterdamse Zuidas, aan de Fred. Roeskestraat ontwikkelt Provast 177 vrije sector appartementen in het project De Fred. Amvest koopt daarvan 110 appartementen voor het Amvest Core Fund. Voor de 67 koopappartementen heeft NIBC een financieringsarrangement verstrekt aan Provast.

Arno van der Voort, managing partner Provast:
“De Fred. ligt op loopafstand van het Olympisch stadion en station Zuid. Het is een antwoord op de grote vraag naar hoogwaardige appartementen binnen de ring. Met de financiering van NIBC zijn wij in staat om zonder voorverkoopeisen dit prachtige project ineens te realiseren. Dat biedt Amvest ook de zekerheid dat het geheel integraal en op tijd klaar zal zijn.”

Jan Willem van Roggen, managing director NIBC:
“NIBC is verheugd dat zij een belangrijke nieuwe klant financieel kan ondersteunen bij de realisering van een mooi project. De ontwikkel- en bouwfinanciering van dergelijke bijzondere binnenstedelijke ontwikkelingen voor gerenommeerde partijen past geheel in de focus van de bank.”

Het ontwerp voor De Fred. is van de hand van Dam & Partners Architecten en wordt gebouwd door Huib Bakker Bouw. De start van de bouw vindt plaats in april 2015.

 

http://provast.nl/nieuws-category/nibc-financiert-provast-project-op-zuidas/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?