Bouwfonds koopt voormalig datacenter Rabobank

0

Plannen voor woonomgeving aan Laan van Eikenstein in Zeist.

Bouwfonds Ontwikkeling en Rabobank Nederland hebben een koopovereenkomst gesloten voor de aankoop van het terrein van het voormalige datacenter aan de Laan van Eikenstein in Zeist. Op deze locatie is Bouwfonds voornemens een sfeervolle woonomgeving te ontwikkelen.

De komende periode wordt gestart met de planvorming voor de nieuwe woonwijk. Naar verwachting kunnen de 1e bewoners over enkele jaren daadwerkelijk hun intrek nemen. Dick Boekhout, ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds: “De nieuwe woonomgeving op deze mooie groene locatie, krijgt qua stijl en identiteit een typisch Zeists gevoel. Met stakeholders die nauw betrokken zijn bij de plaatselijke ontwikkelingen gaan wij deze identiteit bepalen.”

 

http://ontwikkeling.bouwfonds.nl/over-ons/nieuws

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?