Funda opnieuw Website van het Jaar

0

Funda is gisteren voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot Website van het Jaar. In de categorie Huisvesting ging funda met de titels Beste én Populairste Website naar huis.

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste internationale People’s Choice award en werd dit jaar voor de veertiende keer georganiseerd door online marktonderzoeksbureau MetrixLab en de website Emerce.

Bij de jaarlijkse verkiezing mag het publiek websites beoordelen in 23 categorieën. In de periode 29 september tot en met 7 november werd door de Nederlandse consument ruim 946.529 keer gestemd. Gisteren vond de feestelijke awarduitreiking plaats.

 

http://www.nvm.nl/actual/november_2014/funda_opnieuw_website_van_het_jaar.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?