Boek & Offermans Makelaars ook in Venray

0

Boek & Offermans Makelaars breidt haar werkgebied uit naar Noord-Limburg met de overname van makelaarskantoor Era Maas Regio / BOG Noord-Limburg.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, heeft opnieuw haar activiteiten uitgebreid. Nadat begin dit jaar de taxatieafdeling werd versterkt, is het full-service makelaarskantoor sinds 1 november jl. ook actief in Noord-Limburg.

Per 1 november jl. is Era Maas Regio / BOG Noord-Limburg in Venray overgenomen. Het vier medewerkers tellende makelaarskantoor van Carel Fijen, dat zich bezig houdt met zowel de particuliere- als de commerciële makelaardij alsmede taxatie- en consultancyadvies, gaat vanaf heden verder onder de vlag van Boek & Offermans Makelaars.

Met de overname van Era Maas Regio / BOG Noord-Limburg is een lang gekoesterde wens van Boek & Offermans Makelaars in vervulling gegaan. Directeur Didier Boek licht toe: “Als Boek & Offermans Makelaars zijn we voornamelijk actief in de regio Zuid- Limburg. Bij onze opdrachtgevers is echter steeds meer behoefte aan één aanspreekpunt voor hun vastgoedvraagstukken in de gehele provincie. Met deze uitbreiding voldoen wij hieraan en kunnen we onze lokale- en landelijke opdrachtgevers nog beter
bedienen.”

Voor Era Maas Regio / BOG Noord-Limburg wordt de overdracht vooral ingegeven door de combinatie van continuïteit, kwaliteit en de uitbreiding van het relatienetwerk. Oprichter Carel Fijen geeft aan: “De markt vraagt in toenemende mate slagkracht in combinatie met kwaliteit. Boek & Offermans Makelaars waarborgt dit op korte en lange termijn door hun sterke organisatiestructuur en het Dynamis lidmaatschap. Verdere professionalisering op het gebied van makelaardij en taxaties, waaronder het RICS- en NVM lidmaatschap, alsmede specialisten op elk vastgoedvlak maken ons een sterk en allround full service-kantoor.” Carel Fijen, die al meer dan 25 jaar actief is in de makelaardij, blijft als kantoordirecteur in Venray het aanspreekpunt voor alle nieuwe en bestaande relaties.

 

http://boek-offermans.nl/Nieuws/10826/Boek-&-Offermans-Makelaars-ook-in-Venray.html#.VHgxzDGG9cw

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?