20 januari 2015 – Vastgoed Kenniscongres “Doe mij die maar….”

0

Dit in kleine setting georganiseerde kenniscongres wordt gehouden in het getransformeerde Energiehuis in Dordrecht

De vraag verandert. We moeten dus niet alleen investeren in het gebouw, maar vooral ook in de huurder en eindgebruiker. De eindgebruiker is op zoek naar een duurzame, comfortabele en vooral productieve werkomgeving. We informeren tijdens deze dag over de diverse mogelijkheden naar verduurzaming van bestaand commercieel vastgoed. De bezoeker wordt geprikkeld door een veranderende wereld van vraag en aanbod en verlaat het congres met strategische inspiratie en direct toepasbare oplossingen.

Dit congres is voor alle vastgoedprofessionals en draagt ook bij aan de rol van corporate responsibilty managers, facility managers, gebouwbeheerders en vastgoedmanagers in de positie als strategisch regisseur.

Meer informatie vindt u op www.aanmelder.nl/doemijdiemaar

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?