Uitbreiding Jumbo in stadshart van Capelle aan den IJssel

0

Deze week is Onderhoud en beheer van Van Wijnen Stolwijk gestart met de uitbreiding van de Jumbo Supermarkt in het centrum van Capelle aan den IJssel. De gemeente, Jumbo Supermarkt, Van der Vorm Vastgoed stonden op 26 november met elkaar stil bij deze mijlpaal.

Deze uitbreiding is namelijk de eerste verandering in het Centrumgebied van Capelle aan den IJssel. In de komende jaren wil men het stadshart een meer levendig, aantrekkelijk en goed bereikbaar centrum geven. Daarbij horen ook de parkeerterreinen in het centrum, zodat iedereen het merkt dat het is Capelle aan den IJssel fijn wonen, werken, winkelen en leven is.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/Uitbreiding-Jumbo-in-stadshart-van-Capelle-aan-den-IJssel.html?id=1852

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?