LeasePlan Nederland huurt Westbaan 110 te Moordrecht

0

LeasePlan Nederland NV, onderdeel van het beursgenoteerde LeasePlan Corporation is een langlopende huurovereenkomst aangegaan met Papko B.V. inzake het bedrijfscomplex van circa 8.255 m², waarvan ca. 6.160 m² showroom-/kantoorruimte en werkplaats, alsmede circa 8.000 m² buitenterrein gelegen aan de Westbaan 110 te Moordrecht. LeasePlan is voornemens haar 3e Occasion Center te openen en heeft de locatie gekozen vanwege de uitstekende ligging.

Het representatieve bedrijfscomplex met showroom is in 2008 gebouwd en gelegen op een prachtige zichtlocatie in de oksel van de rijkswegen A12 en A20 op het bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht.

LeasePlan Corporation is actief in 32 landen en wereldmarktleider in operationele autoleasing. Met ruim 120.000 voertuigen biedt LeasePlan Nederland alle vormen van professioneel wagenparkbeheer, voor alle markten en sectoren.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft de transactie namens verhuurder, Papko B.V. tot stand gebracht.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?