ICT Automatisering kiest voor hoogwaardig kantoorgebouw in Eindhoven

0

De VB Groep uit Eindhoven en ICT Automatisering (ICT) hebben een huurovereenkomst gesloten voor 1.295 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen voor het kantoorgebouw Dorgelo aan de Prof. Dr. Dorgelolaan 30 in Eindhoven.

Begin 2015 neemt ICT haar nieuwe huisvesting in gebruik. Dankzij de verhuizing naar de nieuwe locatie is er voor ICT voldoende ruimte voor het realiseren van haar groeiambities. ICT biedt hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van informatie en communicatie technologie in diverse functionele toepassingsgebieden.

Het kantoorgebouw is een ontwikkeling van CRA Vastgoed en is gerealiseerd door Huybregts Relou. Naast ICT is KPMG een grote huurder in het gebouw. Voor de verhuur is nog 2.845 m²
kantoorruimte beschikbaar.

De huurder werd begeleid door RentReview. De verhuurder werd geadviseerd door DTZ
Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/ict-automatisering-kiest-voor-hoogwaardig-kantoorgebouw-in-eindhoven

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?