Callcenter Capter kiest voor Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever, ING Bank N.V., de kantoorruimte bestaande uit ca. 2.659 m² alsmede 44 parkeerplaatsen, gelegen aan de Oranjesingel 1 te Nijmegen verhuurd.

Huurder, Capter, het dochterbedrijf van Welten, gaat deze kantoorruimte vanaf 1 januari 2015 in gebruik nemen. Capter verzorgt onder andere klantcontacten voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Opdrachtgevers zijn onder meer Achmea, Delta Lloyd en Aegon. De verhuur geschiede collegiaal met DTZ Zadelhoff en huurder werd geadviseerd door Bossers en Fitters bedrijfsmakelaars.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/10825/Callcenter-Capter-kiest-voor-Nijmegen.html#.VHYlNTCBauY

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?