Logicor breidt property management opdracht met WPM Groep verder uit

0

Logicor heeft onlangs haar Nederlandse logistieke vastgoedportefeuille uitgebreid met twee distributiecentra in Venlo. Het vastgoedmanagement van deze distributiecentra is ondergebracht bij WPM; zij verzorgde voor Logicor al het vastgoedmanagement van een aantal complexen.
Daarnaast wordt per 1 januari 2015 de opdracht uitgebreid met nog eens 5 logistieke complexen.

Daarmee beheert WPM per 1 januari 2015 de gehele Nederlandse Vastgoed Portefeuille van Logicor met een totale oppervlakte van circa 275.000 m². Logicor is onderdeel van Blackstone, welke recentelijk is uitgeroepen tot vastgoedbelegger van het jaar en daarmee de Gouden Baksteen won.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/386/8/logicor-breidt-property-management-opdracht-met-wpm-groep-verder-uit/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?