Hans Schröder wint Mossel Award 2014

0

Hans Schröder heeft de Mossel Award 2014 gewonnen. Hij liet hiermee de overige genomineerden Flip Kerkhoven en Patrick Paternotte met een klein verschil in het aantal stemmen achter zich. Hans ontving de prestigieuze vastgoedprijs voor meest succesvolle vastgoedman van het jaar uit handen van Eduard Schaepman, CEO van Chalet Group en de drijvende kracht achter de Mossel Award. Hans Schröder is bekend van Provast en het project Markthal Rotterdam. De prijs werd uitgereikt op de inmiddels de 8e editie van het Mosselgala bij Moeke Spijkstra te Blaricum.

Denken, durven, doen, dat is het motto van vastgoedman Hans Schröder. Hans is een durver, grensverleggend en ziet potentie in projecten die voor de buitenwereld nog niet te begrijpen zijn. Dit was ook het geval met de Markthal, een uitdagend project waar food, wonen, kunst en cultuur samenkomen. Ondertussen is Hans het Markthalconcept in andere grote steden aan het uitrollen.

Hans Schröder: ‘’Het mooie aan de Markthal is dat grenzen vervagen, de Markthal is een cultuur op zich. Buitenstaanders toonden in het begin weinig vertrouwen, maar inmiddels heeft het project zich dubbel en dwars bewezen en vormt de nieuwe Markthal in Rotterdam de kroon op mijn werk. Ik ben dan ook enorm vereerd met deze prijs, en dankbaar voor de vele stemmen.’’

De jury bestond ook dit jaar uit voorgaande winnaars van de Mossel Award: Cor van Zadelhoff, Monique Maarsen, Roeland Voerman, Lesley Bamberger, Luigi Prins, Huib Boissevain, Job Dura en David Hart (juryvoorzitter).

 

http://provast.nl/nieuws-category/hans-schroder-wint-mossel-award-2014/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?