Alfa Laval Benelux verlengt huurovereenkomst hoofdkantoor in Breda

0

Na een marktverkenning en een uitgebreid heronderhandelingstraject heeft Alfa Laval Benelux overeenstemming bereikt voor een langjarige huurverlenging. De verhuurder van het kantoorgebouw in Breda is Morevent bv.

Het kantoor aan de Baarschot 2 in Breda bestaat uit 2.637 m² kantoorruimte, 1.194 m² bedrijfsruimte en 96 parkeerplaatsen. De verhuurder brengt een aantal verbeteringen aan in het kantoor om het gebruiksgemak voor Alfa Laval te vergroten en het energiebeheer te optimaliseren. Het kantoor beschikt al over een energielabel A. De huurovereenkomst is tussentijds opengebroken, waardoor huurder direct kan profiteren van een huurprijsverlaging.

De verhuurder, Morevent, werd begeleid door NL real estate. Alfa Laval werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/alfa-laval-benelux-verlengt-huurovereenkomst-hoofdkantoor-in-breda

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?