Syntrus Achmea verwerft 31 woningen in Wateringen

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van haar opdrachtgevers 31 eengezinswoningen verworven in de gemeente Wateringen. De woningen zijn bestemd voor de vrije sector huur in het middensegment. Het project maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Juliahof, op loopafstand van het centrum van Wateringen. De oplevering vindt plaats in het derde kwartaal van 2015. Verkopende partij is Bouwfonds Property Development.

De nieuwbouwwijk Juliahof waarvan de 31 woningen deel uitmaken, omvat zo’n 450 woningen en is onderdeel van het deelplan Anemoon in Wateringen. Het geheel krijgt een dorpse uitstraling. Van alle dorpen in het Westland ligt Wateringen (15.000 inwoners) het dichtst bij Den Haag. In de directe nabijheid liggen de snelwegen richting Delft en Den Haag (A4) en richting Rotterdam (A20). Zowel bus- als tramhalte bevinden zich op loopafstand, waarmee steden als Den Haag, Rijswijk en Delft uitstekend bereikbaar zijn.

De woningen liggen op loopafstand van het centrum van Wateringen. Bewoners kunnen hier terecht voor hun dagelijkse boodschappen in diverse supermarkten en een overdekte versmarkt. Daarnaast zijn er diverse restaurants, een drogisterij en een bloemist te vinden. Ook voorzieningen als basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderopvang, een sportpark, bibliotheek en een huisartsenpraktijk ontbreken niet. De bewoners van Wateringen profiteren tevens van de voorzieningen die Den Haag te bieden heeft, vanwege de geringe afstand.

Kwalitatief hoogwaardige eengezinswoningen
Het project bestaat uit 24 eengezinswoningen (tussen/hoek) van ca. 120 m² en 7 eengezinswoningen van ca. 127 m². De woningen zijn gevarieerd gesitueerd, met de voorzijde aan een watergang. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Alle woningen beschikken over vier slaapkamers en een voor- en achtertuin. De huurprijs van de woningen varieert van circa 950 tot 1000 euro per maand.

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Syntrus-Achmea-verwerft-31-woningen-in-Wateringen.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?