Syntrus Achmea koopt 44 woningen in Oegstgeest

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft 44 eengezinswoningen aangekocht in de gemeente Oegstgeest. De woningen maken deel uit van de wijk Rhijnfront / Nieuw-Rhijngeest (project Oegstgeest Zuid) en zijn bestemd voor de vrije sector huur in het middensegment. De oplevering vindt plaats in het derde kwartaal van 2015. De verkoper is Bouwfonds Property Development.

De ontwikkeling van de wijk Rhijnfront / Nieuw-Rhijngeest omvat in totaal ca. 1.100 woningen en ligt aan de westkant van de A4. Door meerdere architecten in te schakelen en af te wisselen in kleuren en bouwmaterialen ontstaat een breed scala aan woningen met een aansprekende architectuur en met een hoge kwaliteit. Op een aantal plaatsen zal de rivier de Rijn door de wijk worden geleid, waardoor als het ware een eilandenrijk met veel groen in het midden ontstaat. De wijk wordt doorgaans dan ook ‘Oegstgeest aan de Rijn’ genoemd.

De bereikbaarheid van de wijk, zowel per auto, fiets, openbaar vervoer als per boot is uitstekend. Het centrum van Oegstgeest ligt op loopafstand. De gemeente Oegstgeest biedt goede voorzieningen en is daarmee een aantrekkelijke gemeente om te wonen. Er zijn drie winkelcentra, diverse basisscholen, voldoende kinderopvang en een gerenommeerde middelbare school met een internationale afdeling. Ook gezondheidscentra, huisarts- en tandartspraktijken zijn in ruimte mate aanwezig. De gemeente is voornemens om in ‘Oegstgeest aan de Rijn’ een brede basisschool met kinderopvang, een muziekschool, kunstenaarsvereniging en een ontmoetingsruimte voor de wijk te realiseren. Ook komen er diverse winkelvoorzieningen en wordt er een gezondheidscentrum gebouwd. Aan de zuidkant van de wijk ligt Park Landskroon: een groot openbaar park om te spelen en te recreëren.

Kwalitatief hoogwaardige eengezinswoningen
De 44 eengezinswoningen hebben een vloeroppervlakte van ca. 110 m² tot ca. 139 m² en beschikken over vier slaapkamers en parkeerruimte op een eigen parkeerhof. De woningen zijn aan twee zijden speels gesitueerd aan een watergang, met korte bouwblokken en een gevarieerde, aansprekende uitstraling. Huurders kunnen kiezen uit verschillende woningtypes, waaronder woningen met een dwarskap, woningen met drie lagen aan de voorzijde en woningen met drie totaal volledige lagen. Elke woning heeft openslaande dubbele deuren naar de achtertuin met berging en een badkamer aan de gevel. De huurprijs van de woningen varieert van circa 950 tot 1000 euro per maand.

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Syntrus-Achmea-koopt-44-woningen-in-Oegstgeest.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?