Colliers begeleidt Britse en Duitse uitbreiding IKKS

0

Colliers International heeft een exclusieve aanhuuropdracht getekend met de Franse Modeketen IKKS. De komende vijf jaar wil IKKS dertig vestigingen openen in Duitsland en dertig vestigingen in het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse retailafdeling van Colliers International zal hiervoor samenwerken met lokale collega’s in beide landen.

IKKS verkoopt dames-, heren- en kinderkleding vanuit 450 winkels wereldwijd. Jaarlijks opent IKKS ruim 80 winkels. Voor Nederland had Colliers International al een exclusieve aanhuuropdracht van dit Franse modemerk. Op basis van die ervaring besloot IKKS deze opdracht uit te breiden met Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2014/24-11-2014-colliers-begeleidt-britse-en-duitse-uitbreiding-ikks

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?