Element hotel naar het Gelderlandplein

0

Kroonenberg Groep heeft met Bari Gruppe GmbH & Co. KG overeenstemming bereikt over de opening van het eerste Element hotel in Nederland aan het Gelderlandplein. Ele-ment Amsterdam zal ‘long-stay’ hotelkamers gaan aanbieden voor zowel zakelijke reizi-gers als toeristen. Voor de ontwikkeling van dit hotel wordt het bestaande kantoorgebouw ‘De Veldert’ geheel omgebouwd. Bari Gruppe GmbH & Co. KG en Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. werken samen in de ontwikkeling van dit hotel.

Element hotels bieden hun gasten comfort en rust, waarbij gebruik wordt gemaakt van modern design en veel licht. Naast comfortabele bedden zijn alle kamers voorzien van onder meer een goede werkplek en een volledig ingerichte keuken. Tevens beschikt het hotel over een 24-uurs fitness en een restaurant en bar.
Element hotels zijn een begrip in Amerika en Canada en na een succesvolle opening in Frankfurt zal Element Amsterdam het tweede hotel van de keten in Europa zijn. Element hotel maakt onderdeel uit van Starwood Hotels & Resorts, waartoe ook Hotel Pulitzer te Amsterdam, Sheraton Amsterdam Airport hotel en Hotel Des Indes in Den Haag behoren.

Na een ingrijpende verbouwing zal het hotel eind 2015 haar deuren aan het Gelderland-plein openen. Winkelcentrum Gelderlandplein wordt door Kroonenberg Groep in samenwerking met Multi Vastgoed ingrijpend verbouwd naar een ontwerp van Rijnboutt. Inmiddels zijn de werkzaamheden van de 2e fase in een ver gevorderd stadium.

Kroonenberg Groep werd bij deze transactie geadviseerd door BNP Paribas en D/Dock.

 

http://www.kroonenberg.nl/nl/nieuws/272/element-hotel-naar-gelderlandplein

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?