Valad Europe verkoopt kantoorgebouw in Haarlem

0

Valad Europe, de toonaangevende investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft een kantoorgebouw van 3.300 m² aan de Diakenhuisweg 23 – 27 in Haarlem verkocht aan een particuliere investeerder. De transactie werd gerealiseerd in opdracht van de Dutch Offices II Portfolio.

Het drie verdiepingen tellende kantoorgebouw is geheel verhuurd aan Arbo Unie, gespecialiseerd in het leveren van diensten die betrekking hebben op gezondheidsmanagement. Het kantoorpand staat aan de oostkant van Haarlem nabij station Spaarnwoude. Door de ligging dicht bij de A200 en A9 biedt deze locatie uitstekende verbindingen met Amsterdam, Utrecht, Den Haag , Rotterdam en Schiphol.

“We stoten gebouwen binnen onze Dutch Offices I & II portefeuilles af, wanneer de tijd en de prijs daarvoor geschikt zijn. Het aflopen van de huurovereenkomst november volgend jaar, heeft ons doen besluiten Diakenhuisweg 23 – 27 te verkopen. De verkoop volgt op de recente verkoop van Reitseplein 15 in Tilburg,” zo verklaart Richard den Hartigh, hoofd asset management voor de Benelux. De afgelopen vier jaar beheerde en verhandelde Valad Europe activa met een waarde van meer dan € 3 miljard.

Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. trad op namens Valad Europe.

 

http://www.valad.nl/valad-nieuws/2014/119-valad-europe-verkoopt-kantoorgebouw-in-haarlem

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?