Kommanditselskabet K/S Veenendaal verkoopt bedrijfsgebouw in Veenendaal

0

Van Mourik Beheer bv heeft het bedrijfsgebouw op het industrieterrein ‘Nijverkamp’ gekocht van Kommanditselskabet K/S Veenendaal. Het gebouw aan de Wiltonstraat 41 in Veenendaal heeft een oppervlakte van 6.228 m² en ligt op een perfecte zichtlocatie direct aan de A12.

Naast de zittende huurder Oldelft Benelux bv zal Jet Verzendt bv de resterende ruimte in het gebouw binnenkort in gebruik nemen. Bij Jet Verzendt kunnen alle soorten zendingen, van pakket tot pallet, ondergebracht worden.

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/kommanditselskabet-ks-veenendaal-verkoopt-bedrijfsgebouw-in-veenendaal?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?