CVD vestigt zich in het Thornico Building in Rotterdam

0

Na een uitvoerige marktinventarisatie heeft het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) gekozen zich te vestigen in het Thornico Building aan de Westblaak 88-110 in Rotterdam.

Het gaat om circa 2.250 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping. De gehuurde ruimte krijgt een grondige upgrade en wordt in de tweede helft van 2015 in gebruik genomen. De centrale ligging in de stad en de grote vloervelden waren voor CVD onder andere aanleiding om voor dit gebouw te kiezen.

Het CVD is een maatschappelijke dienstverlener en staat in het hart van de Rotterdamse samenleving. De organisatie gelooft dat elke Rotterdammer talenten heeft en dat soms professionele ondersteuning nodig is om die talenten te kunnen ontwikkelen. Het CVD biedt die ondersteuning en doet dat met een breed scala aan diensten en producten.

Thornico Building is eigendom van Dominia K/S, een onderdeel van Thornico A/S. Het Deense familiebedrijf bestaat uit een wereldwijde groep van bedrijven met een verscheidenheid aan activiteiten, waarvan de belangrijkste food & technology, scheepvaart, sport & fashion, vastgoed en financiering zijn.

Het gebouw is recent gemoderniseerd en verduurzaamd. Zo beschikt het object over een groene parkeergarage, groen sedumdaken, deels led-verlichting, watermanagement en een bijenvolk op het dak. Op deze wijze fungeert Thornico Building als een ‘groene long’ in het midden van de stad.

Het Thornico Building is in beheer bij West-Star Management. De huurder werd bij deze transactie begeleid door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting bv (Partner in Dynamis). De verhuurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/cvd-vestigt-zich-in-thornico-building-in-rotterdam

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?