Voormalig schoolgebouw gelegen aan de Vm Stadstimmertuin 1-3 te Amsterdam verkocht aan Innova Investments

0

Het voormalig schoolgebouw gelegen aan de Vm Stadstimmertuin 1‐3 te Amsterdam, ter grootte van 1.500m², is middels een inschrijving door Colliers International verkocht aan Innova Investments te Amsterdam die dit in eigen portefeuille zal houden. Van Doorne trad in deze transactie op als juridisch adviseur van de verkoper.

De verkoop was onderdeel van een strategische huisvestingsbeslissing van het ROC. Het gebouw zal eerst worden gerenoveerd waarna een huurder zal worden gezocht. Vm Stadstimmertuin ligt tussen de Amstel en de Weesperstraat.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2014/19-11-2014-voormalig-schoolgebouw-in-amsterdam-verkocht-aan-innova-investments

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?