TBI Holdings sluit innovatief partnerschap met YES!Delft

0

Bouw- en techniekonderneming TBI Holdings gaat samenwerken met bedrijfsincubator YES!Delft. De organisaties willen daarmee een impuls geven aan innovatie in de bouwtechnische dienstverlening door startups en de TBI-ondernemingen dichter bij elkaar te brengen.

“YES!Delft is voor ons de ideale plek om te sparren en aan de slag te gaan met innovatieve ideeën”, zegt Piet-Jan Heijboer, bestuurslid van TBI. “De ondernemende cultuur van YES!Delft is aanstekelijk. De huidige markt vraagt om multidisciplinaire en innovatieve oplossingen die snel geïmplementeerd kunnen worden. Samenwerking met startups past daar uitstekend bij. Ook voor het toekennen van de TBI Innovatieprijs 2015 gaat TBI intensief met YES!Delft samenwerken.”

Met dit partnership kan TBI de startups van YES!Delft mogelijk een markt bieden voor hun technische innovaties.

“YES!Delft is al bijna 10 jaar incubator van de leidende technische bedrijven van morgen. Wij hebben de kennis, het netwerk en de faciliteiten in huis om innovatie te versnellen en daarmee het bedrijfsleven te helpen innoveren”, aldus Wouter de Bruijne, commercieel directeur van YES!Delft.

 

https://www.tbi.nl/nl/actueel/detail/tbi-holdings-sluit-innovatief-partnerschap-met-bedrijfsincubator-yes-delft/3462

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?