Justus van Halewijn nieuwe directeur vermogensbeheer SPF Beheer

0

Per 1 februari 2015 treedt Justus van Halewijn (44) aan als nieuwe directeur vermogensbeheer bij SPF Beheer. De afgelopen twee jaar was Van Halewijn werkzaam als Hoofd Investment Management bij Achmea, onderdeel van Asset Management. Deze afdeling belegt de own risk verzekeringsgelden van Achmea, ordegrootte € 40 miljard. Daarvoor werkte hij negen jaar als hoofd van de afdeling Investment Strategy Research bij Blue Sky Group. Van 1995 tot 2003 werkte Van Halewijn in verschillende functies voor ING Bank, onder andere als senior kwantitatief beleggingsanalist Equities. In 1994 studeerde hij af op de VU Amsterdam in Business Econometrics.

SPF Beheer is blij met de komst van Van Halewijn. Albert Akkerman, algemeen directeur SPF Beheer: “Wij zijn er van overtuigd dat Van Halewijn met zijn jarenlange ervaring in de pensioenwereld een belangrijke aanwinst is voor SPF Beheer.”

 

http://www.spfbeheer.nl/Nieuws/Actueel/ctl/ViewItem/mid/1401/ItemId/1123?SkinSrc=/Portals/3/Skins/SPF/SPFSkin6News&ContainerSrc=/Portals/3/Containers/SPF/NewsItemContainer

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?