FiberCore Europe huurt Oostdijk 25 te Rotterdam

0

Verolme Boulevard B.V. en FiberCore Europe B.V. zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de bedrijfshal met kantoor en buitenterrein gelegen aan de Oostdijk 25 op het oude Verolme terrein langs de Nieuwe Maas in Rotterdam IJsselmonde. De bedrijfshal met kantoor is ca. 4.000 m² groot. Het buitenterrein heeft een oppervlakte van ca. 4.625 m².

Huurder zal in het gehuurde een geavanceerde productie-unit inrichten voor het vervaardigen van zwaar te belasten constructies van composiet voor bouw en infra. FiberCore Europe heeft als eerste ter wereld met een gepatenteerde technologie de productie van glasvezelversterkte (composiet) bruggen, brugdeuren en sluisdeuren geïndustrialiseerd.

De Mik Bedrijfshuisvesting begeleide FiberCore Europe bij deze transactie.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?