Verkoop 2e fase Harbour Village Rijswijk van start

0

Na de succesvolle verkoop en bouw van de eerste fase van Harbour Village, start deze week de verkoop van de tweede fase van dit project. Ook de 12 bedrijfsruimten die in deze fase gerealiseerd worden, liggen aan het water van de Rijswijkse haven, dicht tegen het oude centrum van Rijswijk.

Hoewel de bouw van de eerste fase nog volop bezig is, start Heembouw nu met de verkoop van de volgende 12 bedrijfsruimten. ‘De verkoop van de eerste fase is zo positief verlopen dat er nog maar 3 bedrijfsruimten te koop zijn. Deze worden in maart 2015 opgeleverd en wij verwachten dat we dan geheel uitverkocht zijn,’ aldus Rolf Verdel, projectontwikkelaar bij Heembouw.

Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Gelegen aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong, is Harbour Village een aantrekkelijke en waterrijke nieuwe bedrijvenlocatie, speciaal gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca. Door de ligging aan het water en de uitstekende bereikbaarheid van de locatie, is het voor ondernemers een aantrekkelijke plek om te werken, te ontspannen en om te investeren.

De tweede fase van Harbour Village bestaat uit 12 bedrijfsruimten en hebben een vrije hoogte tot bijna 9 meter. De units hebben veel daglicht en beschikken altijd over 2 eigen parkeerplaatsen. Het project kent verder een grote variatie aan afmetingen en gebruiksmogelijkheden en is speciaal ontworpen voor de MKB-ondernemer. ‘Harbour Village is geen doorsnee project en wij stellen hoge eisen aan de locatie, de uitstraling van het project en de totale kwaliteit,’ aldus Verdel. ‘Het moet echt een plek worden waar ondernemers graag willen werken en verblijven en dat slaat gelukkig aan. De veelal Rijswijkse ondernemers die hebben gekocht in de eerste fase zijn zo enthousiast dat ze haast niet kunnen wachten op de oplevering.’

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/verkoop-2e-fase-harbour-village-rijswijk-van-start.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?